top of page

Over ons

Team Zeeuwse Oase_voorjaar 2023_lr.jpg

Een droom die uitkomt.

Al een paar jaar waren we op zoek naar die ene buitenplek waar natuur, ruimte en creativiteit samen kunnen komen. Omdat we er van overtuigd zijn dat dit soort omgevingen de mens goed doen. Daar waar je de tijd even helemaal kunt vergeten en nieuwe energie kunt opdoen. 

 

Nooit hadden we durven dromen dat we dit paradijs tegen het lijf zouden lopen. Een plek die in 25 jaar tijd uitgroeide tot een groene oase  vol bloemenpracht.

Waar de natuur niet simpelweg wordt geconsumeerd, maar in allerlei opzichten mét de natuur wordt gewerkt. Een plek waar verschillende soorten kunst, rafelrandjes, experiment en verbeeldingskracht een unieke dans uitvoeren met het gecreëerde landschap. Lenze Plass startte in 1995 onder de naam Zeeuwse Rozentuin samen met zijn zijn zus Claudia en hij wist het tot grote hoogte te brengen. Wij werden er verliefd op en hebben vanaf het begin van 2021 het stokje overgenomen. 

 

Samen met het fantastische, kundige team dat al jaren meebouwt, gaan wij nieuwe avonturen beleven. Met elkaar, maar vooral met jullie, onze gasten. Onder de naam Zeeuwse Oase, want inmiddels is de plek veel en veel meer dan enkel een rozentuin. 

We zien er naar uit je te ontmoeten,

Team Zeeuwse Oase.

jason-peter-7fLTllUuAVM-unsplash.jpg
bottom of page