top of page

Mooie herinneringen maken

Als je iets wilt organiseren met een bijzonder karakter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat wat je verrast, blijft je bij, toch?

Wij zijn niet van de standaard aanpak, ook niet van het gepolijste. Wel van smaakvol en goed geregeld. Of het nu gaat om een zakelijke boeking, een retreat, een familielunch of jullie jawoord. 

ZeeuwseOase_lampjes.jpg

Op de hoogte gehouden worden?

Af en toe sturen we je dan leuke nieuwtjes,
acties en uitnodigingen voor events.  

Türkranz Weihnachten.jpeg

Workshop Kerstkrans op
8 & 9 December

Het is weer die tijd van het jaar waarin we tradities omarmen en creatief worden. Onze jaarlijkse kerstkransworkshop is terug!

Programma en details van de workshop

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om kerstkransen en kerststukjes te maken, met natuurlijke materialen die rechtstreeks uit onze tuin komen en leuke kerstaccessoires. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap. Het doel? Een prachtige krans of kerststukje creëren om mee naar huis te nemen.

Je begint de workshop met een warm welkom, inclusief koffie en thee en een heerlijk appelgebakje met slagroom. Vervolgens gaan we een aantal uur gezellig aan de slag met de kerstkransen of kerststukjes. Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen een klassieke kerstkrans, een moderne Scandinavische krans, of een charmant kerststukje. 

Wil je voor of na de workshop lekker lunchen? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen voor een tafeltje!

Praktische informatie

8 december: 12:30 - 15:30
9 december: 09:00 - 12:00

 

€39,50 per persoon

De prijs is inclusief alle materialen, accessoires en een koffie/thee met een heerlijk appelgebakje met slagroom.

 

Voor inschrijving en vragen, mail ons op events@zeeuwseoase.nl

Geef bij inschrijving gelijk aan of je aan een kerstkrans (klassiek of scandinavisch) of kerststukje wil werken.

Art Life Beauty.jpeg

Kerst- of nieuwjaarsborrel?

Het einde van het jaar nadert en wat is er beter dan de feestdagen te vieren in goed gezelschap? Bij de Zeeuwse Oase draait alles om het delen van warmte & gezelligheid tijdens de winterse dagen, binnen of buiten bij een vuurtje. Wij nodigen je graag uit om samen met collega's, vrienden of familie 2023 op een feestelijke manier af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. 
 
In december en januari bieden wij verschillende feestelijke borrelarrangementen aan: 

 

Borrelarrangement 1: Drankje naar keuze + zoutjesmix met olijven = €9,50 per persoon. 

Kies je favoriete drankje uit ons assortiment en geniet van een heerlijke zoutjesmix met olijven.  
 

Borrelarrangement 2: Glas cava of alcoholvrije bubbels + 2 borrelhapjes = €15,- per persoon. 

Sprankelend glas cava of alcoholvrije bubbels gecombineerd met twee heerlijke borrelhapjes! 
 

Borrelarrangement 3: Borrelplank met glas cava = €20,75 per persoon bij minimaal 8 personen. 

Geniet van onze winterborrelplank met luxe charcuterie, speciale kazen, tapas en verse visproducten samen met heerlijke ambachtelijke broodjes en crackers. Een smaakvolle combinatie voor de winterse gezelligheid. 

Ontdek ook onze vegetarische optie! Geniet van een smaakvolle winterborrelplank met zachte kazen, fruit, groenten en verrukkelijke tapas samen met heerlijke ambachtelijke broodjes en crackers. Een heerlijke keuze voor liefhebbers van vegetarische lekkernijen.  


*De borrelarrangementen minimaal 5 werkdagen van tevoren reserveren. 

Art Life Beauty.jpeg
Hosting the Ultimate Backyard Fire Pit Party.jpeg

Winter BBQ Festival in de Zeeuwse Oase

Het is tijd om de winterjassen & handschoenen uit de kast te halen! Op zaterdag 20 januari 2024 organiseren we het eerste Winter BBQ Festival in de Zeeuwse Oase! Kom in de winterse sfeer op onze prachtige buitenlocatie.  

Wij geven je een warm welkom!  
Het Winter BBQ Festival start om 14:00uur en eindigt rond 20:00uur. Haal een drankje  aan onze buitenbar terwijl je smult van onze heerlijke lekke
rnijen van de BBQ en geniet  van de muziek bij een knapperend vuurtje! Ontdek ook onze leuke activiteiten voor jong en oud. Het wordt een dag vol gezelligheid & buitenplezier die je absoluut niet mag missen!

 

Wat is er te doen? 
➜ geniet van onze heerlijke BBQ-hapjes en huisgemaakte glühwein 
➜ kinderactiviteiten; zoals popcorn maken boven het vuur met lekkere warme chocolademelk 
➜ ontdek lokale partners in onze natuurlijke omgeving

Praktische informatie

Datum: zaterdag 20 januari 2024 
Tijden: 14:00uur – 20:00uur  
Locatie:
Katse Groeneweg 3A 4485 PH Kats 
Entree: gratis 

Weeromstandigheden: Bij slecht weer hoef je je geen zorgen te maken, onze ruime kas  biedt een schuilplaats, zodat je kunt blijven genieten van de gezellige momenten. Bij ons  blijft de sfeer warm en gastvrij! 
Parkeerplaats: Onze privé parking biedt voldoende parkeergelegenheid en is uitgerust  met oplaadpunten voor zowel elektrische auto's en fietsen. 
Contact: Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen +31 113 600 361, of stuur een e-mail naar events@zeeuwseoase.nl 
 

Aanmelden is optioneel maar niet verplicht. We kijken uit naar je komst! Het programma wordt nog verder uitgewerkt, dus houdt onze pagina in de gaten voor meer updates. 


Het festival is toegankelijk voor iedereen! Ons evenement is toegankelijk voor rolstoelen, rollators en kinderwagens, zodat iedereen volop kan genieten. 

Workshop Schilderen op
23 en 24 februari

We organiseren weer een workshop schilderen met acrylverf op vrijdag 23 en zaterdag
24 februari.

Wat kun je verwachten?
Je kunt kiezen voor 1 of 2 workshop-dagen. We starten de dag om 9.30 uur met uitleg en een lekker drankje naar keuze met iets lekkers. Vervolgens gaan we onder begeleiding aan de slag! Halverwege de dag hebben we een heerlijke gezamenlijke lunch. Hierna gaan we verder en proberen we het schilderij tot een eindresultaat te brengen. Als je kiest voor een 2-daagse, weet je zeker dat je met een compleet werk naar huis gaat.

Voorbereiding

Het is fijn als je een kleurenprint meeneemt als voorbeeld van het schilderij wat je wilt maken. Wanneer je het idee vooraf naar ons doorstuurt kunnen we advies geven over de maat van het doek wat het beste past bij je idee.

Praktische informatie

Datum en tijd:
2
3 en/of 24 februari 9:30 – 16:30 uur
Deze
activiteit gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Prijs
1 dag = €100,00 en/of 2 dagen = €185,00
 

Inclusief:
- doek 50x50cm, acrylverf en overige materialen (wanneer je kiest voor een groter doek geldt hiervoor een kleine meerprijs).
- een drankje naar keuze met iets lekkers.
- gedurende de dag biologische thee, zwarte koffie en smaakwater
- lunch (huisgemaakte soep met broodjes/tosti’s).
Overige consumpties op nacalculatie.

 

Vragen/aanmelden? Neem contact op! 
Mieke Veldman: 0646602706, mieke@pjjveldman.nl

Stocksy_txp2dac880bXXX300_Small_4440848.jpg
planten_rozensnoei_1687422084.jpeg

Rozensnoeicursus 2024

Om je rozen mooi te laten bloeien, is het heel belangrijk om goed te snoeien!

Onder deskundige leiding en uitgebreide uitleg leren we je hoe verschillende soorten rozen vakkundig gesnoeid moeten worden.

Wat kun je verwachten?
Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers. Vervolgens gaan we van start met wat theorie over het snoeien van rozen. Aansluitend oefenen we met het eenvoudig snoeien van rozen in pot. Als je dit een beetje onder de knie hebt, gaan we naar buiten.

 

In de tuin ga je onder onze begeleiding zelf het geleerde in de praktijk brengen. Hier nemen we ook de tijd om voor te doen hoe je oudere klimrozen en stamrozen kunt snoeien.

 

Om het dagdeel gezellig af te sluiten, gaan we richting ons restaurant waar we kunnen terugblikken op de cursus en is er alle ruimte om vragen te stellen over je eigen rozen.

Praktische informatie

Datum en tijd: 
Zaterdag 2 maart 9:00 – 12:00 of 13:00 – 16:00 uur
Zaterdag 9 maart 9:00 – 12:00 of 13:00 – 16:00 uur


Prijs: 
€39,50 incl. kopje koffie/thee en wat lekkers. Overige consumpties op nacalculatie.


Locatie:
Katse Groeneweg 3A, 4485 PH Kats


Materiaal:
Voor het snoeien van de rozen kun je je eigen (graag schoongemaakte) snoeischaar gebruiken. Geen snoeischaar in je bezit? Voorafgaand aan de cursus is het mogelijk om in onze winkel een professionele snoeischaar of tuinhandschoenen te kopen.


Contact:
Heb je vragen? Neem gerust contact op: +31 (0)113 – 600 361
Geef je nu op! Kies je dag + dagdeel en mail naar events@zeeuwseoase.nl.

 

Feesten & Trouwen

Feesten

Heb je iets te vieren en wil je daar met de mensen om je heen bij stilstaan? Dat kan bij ons. Van een high tea voor twee personen tot een jubileum met een grote groep. Een lunch, een borrel, een diner, een feest. Neem contact met ons op voor de details.

ZeeuwseOase_party.jpg
ZeeuwseOase_bruidspaar.jpg

Trouwen

Jullie grote dag bij ons vieren? Wij zijn een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan in één van de tuinen of bij slecht weer in de kas naast het restaurant. Vervolgens kun je proosten, dineren én zelfs blijven logeren. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

Inspirerende meetings

Je kunt bij ons het hele jaar door terecht in één van onze meeting rooms in het paviljoen, de kas of uiteraard buiten bij mooi weer. Van vergaderingen tot presentaties, heidagen, retraites, fotoshoots, offsites en teamsessies.

Zeeuwse Oase_meeting room buiten 1_lres.
bottom of page