Events

 

Mooie herinneringen maken

Als je iets wilt organiseren met een bijzonder karakter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat wat je verrast, blijft je bij, toch?

Wij zijn niet van de standaard aanpak, ook niet van het gepolijste. Wel van smaakvol en goed geregeld. Of het nu gaat om een zakelijke boeking, een retreat, een familielunch of jullie jawoord. 

ZeeuwseOase_lampjes.jpg

Op de hoogte gehouden worden?

Af en toe sturen we je dan leuke nieuwtjes,
acties en uitnodigingen voor events.  

Schrijf je in voor
de snoeicursussen
dit voorjaar!

We organiseren weer snoeiworkshops in maart! Om rozen mooi te laten bloeien, is het heel belangrijk om goed te snoeien. Onder deskundige leiding en uitgebreide uitleg leren we hoe verschillende soorten rozen vakkundig gesnoeid moeten worden.

 

Programma en details van de workshop:

 • Ontvangst met koffie en thee

 • Theorie over het snoeien van rozen. 

 • Oefenen met het eenvoudig snoeien van rozen in pot. Als je dit een beetje onder de knie hebt, gaan we naar buiten. In de tuin ga je onder onze begeleiding en aanmoedigingen zelf het geleerde in de praktijk brengen. Hier nemen we ook de tijd om voor te doen hoe je oudere klimrozen en stamrozen kunt snoeien.

 • Aan het eind sluiten we af in het restaurant met een drankje en hartig hapje. We blikken met elkaar terug op de workshop en er is alle ruimte om vragen te stellen over je eigen tuin en rozen

 • €32,50 (vooraf te voldoen).

 

Schrijf je nu in op één van de dagdelen via info@zeeuwseoase.nl:

 • 11 maart 10.00 - 13.00 uur

 • 11 maart 14.00 - 17.00 uur

 • 18 maart 10.00 - 13.00 uur

 • 18 maart 14.00 - 17.00 uur

 

Schrijf je in voor
de workshop kerstkransen
maken deze winter!

We organiseren in december 2 zaterdagmiddagen waarbij we kerstkransen gaan maken van natuurlijke elementen uit onze eigen tuin! Samen met ons team maken we er een gezellig middag van waarbij we je waar nodig ondersteunen om met een mooie krans naar huis te gaan.

 

Programma en details van de workshop:

 • Ontvangst met koffie en thee

 • Materialen selecteren en verzamelen om vervolgens een mooie krans te maken.

 • Aan het eind sluiten we af in het restaurant met een drankje en hartig hapje.

 • €32,50.

 

Schrijf je nu in op één van de dagdelen via info@zeeuwseoase.nl

 • 10 december 13.00 - 16.30 uur

 • 17 december 13.00 - 16.30 uur

kerstkrans_edited.jpg

Schrijf je in voor de workshop schilderen!

De workshop schilderen met acrylverf kan in één of twee dagen. In de tweedaagse variant weet je zeker dat je met een compleet werk naar huis gaat en kun je ook een groter werk maken.

Programma en details van de workshop
We starten de dag om 9.30 uur met uitleg en koffie/thee met iets lekkers. Dan gaan we aan de slag en hebben een heerlijke gezamenlijke lunch. In de middag gaan we verder en proberen we het schilderij zo ver mogelijk te brengen tot een eindresultaat.
De dag duurt tot ongeveer 16.30uur.
Gedurende de dag is er koffie/thee en smaakwater. 

 

Voorbereiding
Het is fijn als je een kleur print maakt van het idee dat je wilt maken.
Wanneer je het idee vooraf naar ons doorstuurt kunnen we advies geven over de maat van het doek wat het beste past bij je idee.

Praktische informatie
24 en 25 februari

1 dag €100,00, 2 dagen €185,00 (exclusief overnachting)
(incl. standaard doek (50/50), acrylverf en overige materiaal, koffie/thee, iets lekkers, lunch en smaakwater). Wanneer je kiest voor een groter doek geldt hiervoor een kleine meerprijs.

Voor inschrijvingen en vragen neem contact op met Mieke Veldman
Tel: 0646602706 of e-mail mieke@pjjveldman.nl

Stocksy_txp2dac880bXXX300_Small_4440848.jpg

Feesten

Heb je iets te vieren en wil je daar met de mensen om je heen bij stilstaan? Dat kan bij ons. Van een high tea voor twee personen tot een jubileum met een grote groep. Een lunch, een borrel, een diner, een feest. Neem contact met ons op voor de details.

ZeeuwseOase_party.jpg
 
ZeeuwseOase_bruidspaar.jpg

Trouwen

Jullie grote dag bij ons vieren? Wij zijn een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan in één van de tuinen of bij slecht weer in de kas naast het restaurant. Vervolgens kun je proosten, dineren én zelfs blijven logeren. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

Inspirerende meetings

Je kunt bij ons het hele jaar door terecht in één van onze meeting rooms in het paviljoen, de kas of uiteraard buiten bij mooi weer. Van vergaderingen tot presentaties, heidagen, retraites, fotoshoots, offsites en teamsessies.

Zeeuwse Oase_meeting room buiten 1_lres.