top of page

Events

Events

Mooie herinneringen maken

Als je iets wilt organiseren met een bijzonder karakter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat wat je verrast, blijft je bij, toch?

Wij zijn niet van de standaard aanpak, ook niet van het gepolijste. Wel van smaakvol en goed geregeld. Of het nu gaat om een zakelijke boeking, een retreat, een familielunch of jullie jawoord. 

ZeeuwseOase_lampjes.jpg

Op de hoogte gehouden worden?

Af en toe sturen we je dan leuke nieuwtjes,
acties en uitnodigingen voor events.  

paasbrunch

Paasbrunch & paaseieren zoeken op 2e paasdag!

Op maandag 10 april kun je in de Zeeuwse Oase komen brunchen en paaseieren zoeken. 

Heerlijke paasbrunch
Gezellig samenzijn en lekker eten! Een croissant, een chocolade broodje, heerlijke quiche, broodje met eiersalade, broodje kaas en Matzes met roomboter suiker of jam.
 

Gezellig paaseieren zoeken 
Op avontuur in onze tuinen! Paaseieren zoeken met je zusje, broertje, (groot)ouders of vriendjes.

Praktische informatie 

Paaseieren zoeken is gratis! Meld je wel even aan via de knop.


Paasbrunchprijs: 0-4 jaar gratis, 5-12 jaar €14,95, vanaf 13 jaar €24,95, inclusief ranja en smaakwater, exclusief overige drankjes.

Ons restaurant is speciaal voor deze dag open op maandag, buitenom de Paasbrunch en appelgebak is onze gebruikelijke lunchkaart niet beschikbaar.

Paaseieren zoeken.jpg
Feesten & Trouwen

Feesten

Heb je iets te vieren en wil je daar met de mensen om je heen bij stilstaan? Dat kan bij ons. Van een high tea voor twee personen tot een jubileum met een grote groep. Een lunch, een borrel, een diner, een feest. Neem contact met ons op voor de details.

ZeeuwseOase_party.jpg
ZeeuwseOase_bruidspaar.jpg

Trouwen

Jullie grote dag bij ons vieren? Wij zijn een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan in één van de tuinen of bij slecht weer in de kas naast het restaurant. Vervolgens kun je proosten, dineren én zelfs blijven logeren. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

Inspirerende meetings

Je kunt bij ons het hele jaar door terecht in één van onze meeting rooms in het paviljoen, de kas of uiteraard buiten bij mooi weer. Van vergaderingen tot presentaties, heidagen, retraites, fotoshoots, offsites en teamsessies.

Zeeuwse Oase_meeting room buiten 1_lres.
bottom of page