top of page

Voorjaars wijnproeverij

Op zaterdag 20 april kun je in de Zeeuwse Oase komen genieten van een wijnproeverij.

Bereid je voor op het voorjaar, geniet van onze wijnen en neem na afloop een lekker flesje mee naar huis.

Datum en tijd:

  • 20 april tussen 15:30 en 18:30 uur. (alleen op reservering en doorgang bij voldoende aanmeldingen)

 

Prijs: Vanaf 18 jaar €17,50
Prijs is incl. 7 proefglaasjes wijn, brood en tafelwater.


Locatie:
Katse Groeneweg 3A, 4485 PH Kats

Winetasting 2.jpeg
PAS & MOSQUIT.jpg

Wat kun je verwachten?

Binnen het thema voorjaars essentials laat Bart, eigenaar van de Zeeuwse Oase, een mooie selectie wijnen proeven. Hiermee ben je wat ons betreft, helemaal voorbereid voor het aankomende voorjaarsseizoen! We hebben een combinatie gemaakt van de wijnen die we zelf gaan schenken de komende periode en breiden dit uit met een aantal bijzondere wijnen van ons bevriende Spaanse domein Bodega Bravos Escos uit de Priorat. 

 

De proeverij duurt ongeveer een uurtje en aansluitend is er gelegenheid je favorieten wijn door te drinken en nog gezellig te borrelen (borrel na afloop is niet inbegrepen in de prijs).  

 

Alle wijnen die worden geproefd kunnen ook worden aangeschaft!

Contact:
Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op:

+31(0)113 – 600 361

Wijnproeverij van de Zeeuwse Oase 

Ontdek de perfecte wijnen voor het voorjaar tijdens onze wijnproeverij op zaterdag 20 april in de Zeeuwse Oase! Bart, eigenaar van de Zeeuwse Oase, presenteert een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen die je helemaal klaarstoomt voor het aankomende seizoen. We bieden een combinatie van onze eigen geselecteerde wijnen en enkele bijzondere vondsten van ons bevriende Spaanse domein, Bodega Bravos Escos uit de Priorat. De proeverij duurt ongeveer een uur en vindt plaats tussen 15:30 en 18:30 uur. Voor slechts €17,50 (vanaf 18 jaar) geniet je van 7 proefglaasjes wijn, inclusief brood en tafelwater. Na afloop kun je je favoriete wijnen aanschaffen om thuis van te genieten. Reserveer snel je plekje, want de doorgang is afhankelijk van voldoende aanmeldingen. Voor vragen kun je ons bereiken op +31(0)113 – 600 361. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Zeeuwse Oase!

bottom of page