top of page

Eten & drinken

Kom langs voor koffie met iets lekkers, lunch, high tea of om te borrelen

In ons restaurant of op ons heerlijke terras.

Smaakvol, eenvoudig en passend bij het seizoen, dat is wat je bij ons kunt verwachten. We werken zo veel mogelijk met lokale en duurzame producten.

 

Heb je iets speciaals te vieren? In onze tuin of sfeervolle kas is het heerlijk toeven met kleine en grotere groepen. We serveren bijvoorbeeld high teas en mooie borrelplanken voor dit soort momenten. 

20240524_164613.jpg
ZeeuwseOase_High tea_zomer_04.jpg

Onze beroemde high-tea

Als je ultiem wilt genieten is onze high tea een echte aanrader. Voor €27,50 per persoon serveren wij een lekkere mix aan hartige en zoete hapjes met onbeperkt thee. We maken een fijn plekje voor jullie aan een mooi gedekte tafel in het restaurant of op het terras.

* Minimaal 24 uur van te voren reserveren tijdens onze openingstijden, kosteloos annuleren maximaal 24 uur van te voren mogelijk (hierna wordt het hele bedrag in rekening gebracht). 

ZeeuwseOase_High tea_zomer_02.jpg
Headerbeelden Zeeuwse Oase10.png
Zeeuwse Oase_kas close.jpg
Zeeuwse Oase_tafelen 3.jpg
Zeeuwse Oase_kas 2.jpg
ZeeuwseOase_Picknick_zomer_06.jpg

Picknicken in onze tuinen

Gooi je kleedje uit in onze tuin en wij zorgen voor een  goedgevulde picknickmand! Vanaf 2 personen voor €44,95. Geniet van natuur met heerlijke smoothies, quiche, brood met smeersels, kleine snacks en zoetigheid. 

Kom je met de kinderen? Dan krijgen zij een avonturiers rugzakje! 

ZeeuwseOase_Picknick_zomer_01.jpg
bottom of page