top of page

Kwekerij & shop

Jouw tuin vól prachtige
(en makkelijke) bloeiers?

Wij verkopen het hele jaar door rozen, clematissen en mooie cadeauartikelen.

Wij zijn een gespecialiseerde kwekerij met de grootste collectie rozen en clematissen van Nederland en ver daarbuiten. Het voordeel van rozen (en clematissen) is dat het eigenlijk hele makkelijke planten zijn die het bijna overal doen. Zeker rozen zijn zo ongeveer de enige tuinplanten die meer dan zes maanden bloemen geven. Via de website van de Zeeuwse Rozentuin kun je ons complete assortiment bekijken én direct bestellen. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de mooiste soorten van onze rozenkwekerij. 

IMG_7703.jpg
AdobeStock_327243254.jpeg

"Since 1995"

In 1995 werd de kwekerij opgericht door Lenze en zijn zus Claudia onder de naam de Zeeuwse Rozentuin. Inmiddels een begrip in binnen- en buitenland onder kenners, liefhebbers, buitenmensen én toevallige passanten.

 

We kweken de producten op de traditionele manier en vol enthousiasme. Veel van de soorten zijn in 'real life' te bewonderen in onze Oase. Tussen alle bomen, hagen en andere planten in één van de tuinen. Dat maakt onze kwekerij zo uniek. Dat we niet alleen de perfecte foto aan je kunnen laten zien, maar juist ook de praktijk. En daarin zit volgens ons de schoonheid. In alle groeistadia van de planten, de weersomstandigheden, de eigenschappen van de afzonderlijke soorten en ga zo maar door. Van begin mei tot de eerste vorst is het bij ons een continue bloemenpracht.

bottom of page