top of page

Workshop Pottenbakken

Na succesvolle voorafgaande edities organiseren we op zaterdag 5 oktober weer een workshop pottenbakken 

 

Datum en tijd:

  • Zaterdag 5 oktober: 10.00 tot 14.00 uur.

 

 

Prijs: 

   • €70,00 voor lunch inclusief 2 drankjes (koffie, thee, fris) en smaakwater.

 


 

Locatie:
Katse Groeneweg 3A, 4485 PH Kats

DSC_4234.JPG
DSC_4239.JPG

Wat kun je verwachten?

We starten met de uitleg van verschillende handvormtechnieken. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met de klei. Je kan bijvoorbeeld mokjes, schaaltjes, bordjes, een klein vaasje of een kunstzinnig object maken. Er is heel veel mogelijk!

 

Na al het harde werk gaan we genieten van een heerlijke lunch.

 

Daarna gaan we met onderglazuur aan de slag. Onderglazuur is een soort verf, waarmee je je items kan voorzien van een leuk kleurtje, bloemetjes, hartjes, een leuk patroon of misschien wel een Van Gogh ;)

 

Na de workshop neem ik alle items mee, laat ik ze drogen, bak ik ze af, en voorzie ik de stukken van een laagje transparant glazuur. Je werkstukken zijn ongeveer een maand na de workshop weer af te halen. 

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je dus snel op!

 

Opgeven kan via de mail of door een berichtje te sturen via Instagram naar ateljecrane.

Workshop Pottenbakken

Ontdek verschillende handvormtechnieken tijdens onze workshop keramiek. Maak je eigen mokken, schaaltjes, bordjes, vaasjes of kunstobjecten met klei. Na de creatieve sessie geniet je van een heerlijke lunch. Vervolgens brengen we onderglazuur aan om je items te kleuren met patronen, bloemen of andere ontwerpen. Na de workshop neem ik alle stukken mee, waar ze worden gedroogd, gebakken en voorzien van een transparant glazuurlaagje. Je kunt je werk ongeveer een maand na de workshop ophalen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

bottom of page